2016-11-14 Ulf Malmsten ”En ”lur”ig (h)järngympakväll med härligt örongodis helt ofarligt för tänder och diabetes.”

Vi har fortfarande några medlemmar som troget förnöjer oss med trevliga och intressanta program. En av dessa är broder Ulf Malmsten som, i en allt sinande skara i klubben, för vår gamla tradition vidare nämligen att underhålla oss med gammal god jazz. I novemberprogrammet tänker Ulf ha en frågesport om tenorsaxofonister. Han kallar sitt program: ”En ”lur”ig (h)järngympakväll med härligt örongodis helt ofarligt för tänder och diabetes.” Penna bör medföras.

För att locka nya programhållare i klubben kan nämnas att Ulf för sitt framträdande tackas med en middag samt, som vår ordförande uttryckt det: ”en gottepåse som det skramlar om”. Om någon medlem vill hålla ett program behöver det inte vara mer komplicerat än att man spelar ett antal låtar som man gillar och pratar lite emellan. Tänk på saken.